Tango Gente 3 zile şi 3 nopţi de Tango Argentinian la Galeria Dalles
Galeria Dalles găzduieşte primul Eveniment de Tango Argentinian „Tangou Gente 3” (2-4 octombrie 2009): trei zile şi trei nopţi de „dans pasional, emoţie feminină şi forţă masculină”, ce te vor seduce pe ritmul incredibil al dansului născut în Buenos Aires.
Tango Gente 3 zile şi 3 nopţi de Tango Argentinian la Galeria Dalles
Bucureşti, 01 octombrie 2009
Galeria Dalles

Galeria Dalles găzduieşte primul Eveniment de Tango Argentinian „Tangou Gente 3” (2-4 octombrie 2009): trei zile şi trei nopţi de „dans pasional, emoţie feminină şi forţă masculină”, ce te vor seduce pe ritmul incredibil al dansului născut în Buenos Aires.

Evenimentul organizat de TangoTangent şi la care vor participa peste 100 de dansatori de tango din România, îi va avea ca invitaţi speciali pe Mariana Dragone şi Pablo Garcia – maeştri milongueros şi profesori de tango argentinian din Buenos Aires, Argentina şi va debuta joi, 1 octombrie 2009, cu Milonga de Bienvenido – petrecere cu tango argentinian - locaţia: Restaurantul Villa Rodizio, Str.Ion Luca Caragiale nr.32, orele 20.30.

Evenimentul cuprinde serate de tango argentinian (milonga), în cadrul cărora pasionatii de tango argentinian din Bucureşti vor dansa spre încântarea privitorilor. Ĩn programul evenimentului vor fi incluse de asemenea şi o serie de workshop-uri intensive de tango cu cei doi profesori argentinieni.

Punctul de maxim interes al evenimentului va fi sâmbăta – 3 octombrie 2009, la Milonga organizată la orele 22.00 la Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 18, Sector 1 (intrarea prin Libraria Dalles), când Pablo si Mariana vor susţine o demonstraţie de tango argentinian.
Evenimentul se va încheia duminică – 4 octombrie 2009 în Galeria Dalles cu Milonga de Despedida, cu începere de la orele 20.30.

Petrecerea de tango/milonga este destinată atât necunoscătorilor cât şi cunoscătorilor tangoului argentinian. Milonga este un eveniment social, este petrecerea de tango care reuneşte oameni din toate domeniile de activitate, iubitori de muzică de calitate, dans şi atmosferă caldă a unei seri în care se pot bucura de savurarea unui vin bun, în acorduri de muzica de tango, de frumuseţea unui dans sau de primii paşi de tango dansaţi după cea dintâi lecţie de tango argentinian, fiind adresat atât necunoscătorilor, cât şi cunoscătorilor genului.

Biletele pentru Milonga se vor putea achiziţiona pe durata evenimentului, la intrarea în Galeria Dalles.
Pretul unui bilet: intre 20 - 30 Ron.
Detalii despre eveniment puteţi găsi şi pe site-ul oficial: www.gotan.ro si www.tangotangent.ro

Despre Galeria Dalles

Amplasată în inima Bucureştilor, Galeria Dalles vorbeste despre un loc în care  artele îşi deschid drumurile, despre întalnirea culorii cu emoţia scenei şi ritmul seducţiei în paşi de dans. La mezanin, „Cafeneua Galeriei Dalles”, un bistro parizian, într-un buzunar conect spaţiului de expoziţie, oferă parcă imaginea dintr-o poveste prinsă între un loft industrial şic şi o mică librărie cotropită de cărţi („Bufetul de carte). Cafeneua este pentru discuţii, „degustări” de carte, emoţii şi povestiri pentru prieteni…

Despre Tangotangent

Tangotangent este cea mai activă şcoală de tango argentinian din România, fondată în decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia şi Gilbert Iscu. Tangotangent îşi propune să formeze dansatori de tango şi să ofere posibilitatea/ocazia acestora să danseze cât mai mult.
TangoTangent a pus în scena împreună cu Răzvan Mazilu, primul spectacol românesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joacă în prezent la Teatrul Odeon.