Cafenea

Cafenea

In Cafeneaua Dalles am realizat un concept care sa inbine savurarea unei cafele de calitate cu ultimele tendinte in cultura, design si literatura, organizand constant spectacole de teatru, expozitii de pictura, fotografie, conferinte de presa, lansari de carte.

Cafeneaua Dalles este un spatiu de socializare unde iti poti intalni prietenii si pe cei apropiati dar poate deveni si biroul tau mobil, deoarece punem la dispozitia clientilor nostrii acces catre Internet Wireless gratuit.

Spatiul generos alocat Cafenelei Dalles intinzandu-se pe o suprafata de 300 mp, este compartimentat in 2 incaperi, una dedicata fumatorilor avand 50 de locuri si cea dea doua rezervata nefumatorilor avand 80 de locuri. Exista o dotare cu proiector, sistem de sonorizare, Bufet de carte, cool box – biblioteca, internet wireless.

Aceasta atmosfera placuta insotita de muzica buna si meniul rafinat cuprinzand o gama variata de cocktailuri cu sau fara alcool, shooturi si diverse categorii de cafea, salate, bruschete, sandwish-uri, deserturi, sunt ingredientele unei zile memorabile.