Targul Kilipirim
18-22 noiembrie 2009
Revendicat de iubitorii de cultura, Targul de carte, muzica, film „Kilipirim” revine cu editia de toamna 2009Galeria Dalles anunta Targul de carte, muzica, film „KILIPIRIM”, ed.a IX a 2009! Consacratul eveniment, deschis in inima Bucurestilor si asteptat de zeci de mii de iubitori de cultura, va desfata timp de 5 zile (in perioada 18-22 noiembrie) gustul amatorilor de carte, muzica si film la preturi de „kilipir”.

Intr-un spatiu complet renovat, cu un concept de eveniment reiinoit, KILIPIRIM isi asteapta publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte si nu numai, o excelenta ocazie de a-si completa colectiile si de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori romani si straini,….

Proiectul „Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”

Cu un accentuat spirit social, KILIPIRIM va continua la aceasta editie proiectul umanitar „Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”, proiect sustinut de Fundatia RTC si Mobexpert (sponsorul evenimentului). Orientat catre nevoia de lectura a generatie a IIIa din centrele de batrani, proiectul va raspunde in acest an si nevoii de lectura a celor mici. Cu sprijinul Fundatiei si al Mobexpert, doua biblioteci vor ajunge in „Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie” din Bucuresti - centru de asistenta sociala a persoanelor varstnice precum si in „Centrul socio-cultural Provita”, al Parohiei Valea Plopului - centru de asistenta sociala a copiilor abandonati.

In cadrul spatiului expozitional al targului, va fi amenajata o biblioteca in care sunt asteptate donatii de carte ale tuturor celor care doresc sa contribuie la aceasta campanie adresata celor doua centre.

Tombola Kilipirim

Nu va lipsi la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului KILIPIRIM! Patru castigatori ce isi vor afla numele duminica, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasa cu cate 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristica, hobby si business.

Expozitie inedita la Galeria Dalles

Galeria Dalles va gazdui la mezanin, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie, unica in Romania, realizata de Nikon Romania si fotograful Mihai Moiceanu – „o excursie fantastica printre cele mai inalte varfuri din lume: personaje si peisaje inedite care va vor taia rasuflarea”.

Eveniment: KILIPIRIM – carte, muzica si film / editia a IX-a
Tematica: targ cu discounturi
Locatie: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18 (intrarea prin Libraria Dalles)
Perioada de desfasurare: 18-22 noiembrie 2009
Program de vizitare: 10.00-20.00
Organizator: X PO NOI
Intrarea liberaDespre Galeria Dalles:
Galeria Dalles vorbeste despre un loc in care artele isi deschid drumurile, despre intalnirea culorii cu emotia scenei si ritmul seductiei in pasi de dans. La mezanin, „Cafeneua Galeriei Dalles”, un bistro parizian, intr-un buzunar conect spatiului de expozitie, ofera parca imaginea dintr-o poveste prinsa intre un loft industrial sic si o mica librarie cotropita de carti („Bufetul de carte). Cafeneua este pentru discutii, „degustari” de carte, emotii si povestiri pentru prieteni..

Despre Fundatia RTC Fundatia RTC:
I infiintata in aprilie 2005, de catre membrii fondatori Octavian si Anca Radu, desfasoara proiecte fundamentate socio-cultural si au ca target copiii si tinerii: proiecte educative pentru copii si tineri; tabere de creatie pentru copiii talentati; concursuri organizate la muzeele din toata tara; organizarea de campanii de responsabilizare a institutiilor de invatamant in ceea ce priveste mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii vizitati www.fundatiartc.ro. Mottoul Fundatiei: „Cu putin se poate face mult bine" si credem ca proiectele Fundatiei vor fi sprijinite de fiecare din noi”.

Parteneri:
 
 
Sponsor:   

Pentru acest targ s-au terminat inscrierile
Completeaza formularul de mai jos pentru a te abona la noutatile Dalles

Inscrie-te la targ
Denumire societate:
Persoana de contact:
Email:
Telefon:
Adresa (*):
Mesaj (*):
Introdu codul din imagine:
*maxim 500 caractere